Bestel hier uw abonnement
 

Workshops

Op het zwembad worden ook workshops gegeven, wilt u bv.onder begeleiding de borstcrawl bijscholen? Binnenkort krijgt u hierover meer informatie.

afbeelding Bewegen in het water 2017

Bewegen in het water 2017

Bewegen in water algemeen

I.v.m. de vakantie van Marion Westerink is er op  dinsdag 15 augustus geen beweegvorm van 'Bewegen in water'. 

 

Vanaf dinsdag 9 mei a.s. is er wekelijks van 9.30-10.30 uur ’Bewegen in water’. Dit wordt gegeven door Marion Westerink, oefentherapeut Mensendieck in ’t Harde.

Het is bedoeld voor mensen van 16 tot 75 jaar. De oefeningen zijn gericht op het vergroten van het uithoudingsvermogen, spierversterking, soepel houden van gewrichten, houdingsverbetering en lokale en totale ontspanning.

Door de opwaartse druk van het water zijn oefeningen in het water voor de gewrichten minder belastend dan oefeningen op de kant, terwijl je met de weerstand van het water de oefeningen juist ook weer zwaarder kunt maken. Marion geeft per oefening aan hoe je dit kunt doen zodat je binnen je eigen mogelijkheden het optimale beweegplezier eruit haalt!

De eerste dinsdag van de maand ontvang je een factuur van Marion voor het aantal keer dat je die maand verwacht te komen.  Deze kun je per bank/giro betalen. De prijs van één les is € 6,50.

Voor opgave (niet persé nodig) en aanvullende informatie:

Marion Westerink, tel.: 06- 222 85 808 of mail naar info@mensendiecktharde.nl

 

Bewegen in water tijdens de zwangerschap

 

Vanaf dinsdag 9 mei a.s. is er wekelijks van 10.30-11.30 uur ’Bewegen in water’ voor zwangere vrouwen. Dit wordt gegeven door Marion Westerink, oefentherapeut Mensendieck in ’t Harde. Vanuit haar praktijk begeleidt zij zwangere vrouwen met en zonder klachten. Als variatie en aanvulling op het aanbod in de praktijk start zij dit jaar met deze extra beweegvorm voor zwangere vrouwen. Door de opwaartse druk van het water ervaar je minder gewicht. Je beweegt hierdoor makkelijker.  Met het bewegen en doen van oefeningen in het water train je de stabiliserende spieren rondom je bekken, ontspant je romp-/nek-  en beenspieren. Er is een stukje totale ontspanning en je gaat aan de slag met je ademhaling (met een link naar je bevalling). Het is geen zwangerschapsgym, maar wel een beweegvorm voor zwangere vrouwen.

Voorafgaand aan de eerste deelname vindt er (kosteloos) een intake plaats op de praktijk.

De eerste dinsdag van de maand ontvang je een factuur van Marion voor het aantal keer dat je die maand verwacht te komen.  Deze kun je per bank/giro betalen. De prijs van één les is € 6,50.

Voor opgave en aanvullende informatie:

Marion Westerink, tel.: 06- 222 85 808 of mail naar info@mensendiecktharde.nl

Acties, nieuws en speciale aanbiedingen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van de Hokseberg