Bestel hier uw abonnement
Meld u aan voor zwemles
 

Mededeling zwemles 1+5 september

afbeelding Mededeling zwemles 1+5 september

Mededeling zwemles 1+5 september

Beste ouders,

 

Hierbij een mededeling voor de ouders die afgelopen woensdag niet aanwezig waren of de mededeling niet hebben meegekregen. Aanstaande zaterdag 1 september is er een aangepaste groeps- en tijdsindeling vanwege het proefzwemmen. Mocht uw kind niet in aanmerking komen voor het proefzwemmen, dan heeft uw kind les van 8:30 uur tot 8:55 uur. Het rooster ziet er als volgt uit:

  • 8:30 – 8:55 uur           zwemles voor kinderen die niet proefzwemmen.
  • 9:00 - 9:30 uur            proefzwemmen diploma A.
  • 9:30 – 10:15 uur         proefzwemmen diploma B/C.

 

Daarnaast is er woensdag 5 september een inhaalles en tevens de laatste zwemles. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze zwemles. U hoeft zich niet op te geven voor de inhaalles. De inhaalles duurt 25minuten en vindt plaats tussen 18:00uur en 19:30uur. De groeps- en tijdsindeling wordt dit weekend bekend gemaakt op de website en wordt opgehangen op het zwarte bord tegenover de kassa. Deze les is ideaal om nog even goed te oefenen voor het afzwemmen, maar ook kinderen die niet gaan afzwemmen zijn van harte welkom.

 

Mocht u nog vragen hebben over de zwemlessen dan kunt u altijd de lesgevers aanspreken of een e-mail sturen naar info@zwembaddehokseberg.nl.

 

Groetjes Team de Hokseberg

 

Acties, nieuws en speciale aanbiedingen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van de Hokseberg