Reserveer hier uw banen zwemmen (13 jaar en ouder) Bestel hier uw abonnement
 

Onze mensen

afbeelding Hugo

Hugo

Mijn naam is Hugo Zoglmann. Ik ben geboren in 1963. Woon nu al weer 27 jaar in Wezep. Ik werk sinds 1997 voor het zwembad De Hokseberg. Dit met veel plezier. Vooral de omgang en wisselwerking met de gasten spreekt mij zeer aan. Ik probeer mijn team zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Hierdoor wil ik bereiken dat de sfeer in het team ook positief uitwerkt voor onze gasten.

 

Naast het werken op het zwembad probeer ik nog tijd vrij te maken voor mijn hobby's. Vanaf mijn tienerjaren ga ik graag windsurfen. Andere hobby's zijn fietsen, sceeleren, motor rijden en golfen.

afbeelding Jasper

Jasper

 

Mijn naam is Jasper Jägers , 40 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw en zoontje van vier jaar oud in Rheden. Na het behalen van mijn CIOS diploma heb ik jaren gewerkt als tennisleraar, dit combineerde ik met de weekenden en de schoolvakanties werken op de Hokseberg. Het omgaan met de verschillende  kinderen en volwassenen vind ik erg leuk, heb een grote passie voor alles wat met zwemmen te maken heeft , daarom ben ik erg blij dat ik de stap heb kunnen maken om fulltime in de zomer op het zwembad te zijn. Ik ben enorm gemotiveerd om ervoor te zorgen dat iedereen met veel plezier komt zwemmen.

 

afbeelding Bestuur

Bestuur

B. Bossenbroek                      Voorzitter

B. Switters                               Penningmeester

J. Kanis                                     PR 

R. van Breemen                     Personeelszaken

Acties, nieuws en speciale aanbiedingen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van de Hokseberg