Bestel hier uw abonnement
 

Zwemlessen


 

afbeelding Kijklessen / inhaalles

Kijklessen / inhaalles

 

Beste ouders,

De groepsindeling van de zwemlessen is per zaterdag 2 juni 2018 aangepast. De indeling van de groepen is passend op niveau gebracht om de kwaliteit van de lessen te bevorderen. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht en uitdaging. De vernieuwde groepsindeling staat geplaatst op de website en hangt op het zwarte bord tegenover de kassa.

Daarnaast zijn de data van de inhaal- en kijklessen bekend (zie hieronder). De inhaallessen zijn gratis, omdat deze de gemiste reguliere les vervangt. De inhaallessen zijn speciaal bedoeld voor kinderen die wegens onoverkomelijk verzuim niet naar de reguliere les kunnen komen. Verdere informatie over het aanmelden van de inhaallessen en de exacte tijdstippen wordt later op de website en tijdens de zwemlessen bekend gemaakt. Voor de kijklessen hoeft u zich niet aan te melden. Bij de kijkles mogen 1 of 2 ouders/verzorgers aanwezig zijn.

 

De kijklessen vinden plaats op:

Zaterdag 23-6-2018

Zaterdag 11-8-2018

 

De inhaallessen vinden plaats op:

Vrijdag 6-7-2018

Woensdag 5-9-2018

 

Mocht u nog vragen hebben over de zwemlessen dan kunt u altijd de lesgevers aanspreken of een mail sturen naar info@zwembaddehokseberg.nl

 

Groetjes Team de Hokseberg

Acties, nieuws en speciale aanbiedingen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van de Hokseberg