Bestel hier uw abonnement
Meld u aan voor zwemles
 

Zwemlessen


 

afbeelding Met persoonlijke aandacht en plezier je diploma halen

Met persoonlijke aandacht en plezier je diploma halen

Kinderen vinden het heerlijk om in het water te bewegen. Maar het is pas veilig en vertrouwd wanneer ze zich de zwemvaardigheden eigen hebben gemaakt. Dat verhoogt bovendien de waterpret. Om het zwemmen zo snel en zo goed mogelijk onder de knie te krijgen, wordt er bij zwembad De Hokseberg zwemles gegeven in kleine groepen met enthousiaste zwemdocenten. Door de korte lestijden en speciale lesdidactiek, passend bij de leeftijd van uw kind, blijven de aandacht, concentratie en leervermogen hoog.

 

Bij zwembad De Hokseberg worden al meer dan 25 jaar kinderen opgeleid voor de zwemdiploma’s A,B en C. Het team dat zwemles geeft bij zwembad De Hokseberg, is deskundig en zeer gemotiveerd. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. In voorkomende gevallen wordt zelfs één op één begeleiding aangeboden om het zwemmen van de kinderen op gewenst niveau te brengen. De Hokseberg staat bij de KNZB geregistreerd als erkend zweminstituut. De zwemlessen beginnen altijd begin mei. Het diploma-zwemmen vindt plaats aan het einde van het zomerseizoen ( september).

 

 

 

Geen wachtlijsten.

 

Bij zwembad De Hokseberg kennen wij geen wachtlijsten voor de zwemlessen. Dit geld zowel voor diploma  A , B en C.
U kunt uw kind dus altijd inschrijven en 15 mei 2019 laten starten met de zwemlessen.

 

 

Ook B en C los mogelijk

 

Het Zwem-ABC kent een logische opbouw, waardoor uw kind bij het behalen van ieder diploma vaardiger wordt. De zwemdiploma’s A en B zijn de eerste waardevolle stappen in de zwemopleiding. Wie ook C heeft is pas echt ‘zwemveilig” en heeft een paspoort voor veilig zwem- en waterplezier. Een kind met diploma’s A, B en C kan zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

 

Lestijden, frequentie en kosten

 

De adviesleeftijd om te starten met zwemles voor het A-diploma is vanaf 5 jaar. Er wordt lesgegeven op woensdagavond tussen 18:00 uur en 20:30 uur en zaterdagochtend tussen 8:30 uur en 10:30 uur. Uw kind krijgt dus twee keer per week les . De les duurt 25 minuten. In totaal worden er 32 lessen gegeven. De kosten voor de zwemlessen zijn €115. Daarnaast zal er ook een abonnement aangeschaft moeten worden.

 

 

Opgave zwemles 2019

U kunt uw kind opgeven voor zwemles via de website (www.zwembaddehokseberg.nl) of aan de kassa tijdens de voorverkoop. Voor vragen kunt u ook altijd mailen naar zwemlesdehokseberg@gmail.com .

Acties, nieuws en speciale aanbiedingen

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van de Hokseberg